Prosperus Expertise treedt toe tot zakelijk netwerk

15 december 2021 10:55

sc Heerenveen mag Prosperus Expertise presenteren als nieuwe sponsor. Het integraal, onafhankelijk en landelijk opererend adviesbureau uit Drachten kiest heel bewust voor de Friese eredivisionist. "We delen de succesvolle combinatie van Friese roots en landelijke uitstraling", laat het bedrijf weten.

29092021283823 DSC 1611
Annemiek Scheltinga (sc Heerenveen) en Prosperus Expertise na de contractondertekening.


Prosperus Expertise heeft naast het hoofdkantoor in Drachten ook een vestiging in Bunschoten. "We worden ingeschakeld bij infrastructurele en bouwkundige projecten waarbij (schade)risico's geïnventariseerd en/of geminimaliseerd dienen te worden. Met als voornaamste doel het voorkomen van nadelige gevolgen, zoals gebouwschade."

Met de toetreding tot de zakenclub van sc Heerenveen wil Prosperus Expertise onder meer het eigen netwerk uitbreiden, geeft het bedrijf aan. "We willen graag verder bouwen aan een herkenbaar en solide netwerk met regionale partners. Natuurlijk vinden we ook gezelligheid belangrijk en het straks kunnen delen van een ultieme sportbeleving in het Abe Lenstra stadion met onze relaties."