Reserves verliezen uitduel met FC Twente

06 december 2021 15:59

De reserves van sc Heerenveen verloren maandagmiddag de uitwedstrijd tegen FC Twente. De verschillen waren niet groot op het gladde veld in Hengelo, maar de Tukkers kwamen in tegenstelling tot de Friezen wel tot scoren (2-0). Het was voor sc Heerenveen het vierde en laatste duel in de reservecompetitie.

25082020276097 DSC 1572

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd op het trainingscomplex van FC Twente. Siem de Jong maakte zijn rentree na een korte afwezigheid, maar kon zijn terugkeer niet opluisteren met een doelpunt. Aan de andere kant bolde wel het net: op slag van rust scoorde Denilho Cleonise (1-0).

In de tweede helft loerde sc Heerenveen op de gelijkmaker, maar die viel niet. Een kwartier voor tijd breidde FC Twente de score uit en hoe. Van pak 'm beet 25 meter schoot Thijmen de Lange de bal in de kruising. Rami Al Hajj was met een vrije trap nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar keeper Jeffrey de Lange bracht redding.

Het was de laatste speelronde in de reservecompetitie. Twee wedstrijden werden door sc Heerenveen gewonnen (van Almere City en Heracles Almelo) en twee ging verloren (tegen FC Twente en FC Emmen).

Opstelling: Bekkema; Akujobi, Zaal, Van Ottele, Woudenberg; Kongolo, Al Hajj, Ras; Shopov, De Jong (46. De Wilde), Nunumete.