Seizoenkaart kopen met kortingscode kan tot september

25 augustus 2021 16:52

De kortingscodes waarmee een seizoenkaart voor de helft van de prijs kan worden gekocht, kunnen nog tot volgende week woensdag worden verzilverd. Naar iedereen die voor juni zijn of haar seizoenkaart 'goud' heeft verlengd zijn vier codes gestuurd. Op zoek naar een code of eentje aanbieden? Dat kan: supportersverenigingen Nieuw Noord en FeanFan hebben hiervoor een website gelanceerd.

02072021275480 DSC 6646


De enige voorwaarde die sc Heerenveen stelt om gebruik te kunnen maken van een kortingscode van 50 procent is dat hij of zij in het seizoen 2020/2021 géén seizoenkaart had. Eventueel kunnen de verstrekker van de kortingscode (de verlenger) en de nieuwe seizoenkaarthouder (degene die 50 procent korting krijgt) onderling iets afspreken, zodat beiden profiteren van de korting.

Vraag en aanbod
Naar aanleiding van de actie met de kortingscodes zijn supportersverenigingen Nieuw Noord en FeanFan een initiatief gestart: www.koartingruilje.nl. Op deze website kunnen seizoenkaarthouders hun kortingscodes aanbieden en kunnen 'nieuwe fans' een code aanvragen.