Seizoenkaarten staanvak in trek: club opent wachtlijst

13 april 2021 14:40

Vanwege grote belangstelling opent sc Heerenveen een wachtlijst voor supporters die een seizoenkaart willen voor in het staanvak. Ruim een week na de start van de seizoenkaartcampagne zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar die toegang geven tot de staantribune. De plekken van de supporters die nog niet hebben verlengd, worden gereserveerd tot dinsdag 1 juni: daarna worden de fans op de wachtlijst benaderd.

11082019255580 4597


Ruim een week geleden startte sc Heerenveen zijn seizoenkaartcampagne. Sindsdien kunnen huidige seizoenkaarthouders hun kaart verlengen en 'nieuwe fans' een exemplaar bestellen. Bij de laatste categorie blijkt met name het staanvak populair: momenteel zijn alleen in de aangrenzende en overige vakken in het stadion seizoenkaarten beschikbaar.

Veel animo voor staanvak
De plekken van de huidige seizoenkaarthouders worden gereserveerd tot dinsdag 1 juni. Daarna vervalt de reservering. sc Heerenveen merkt dat de animo groot is voor een seizoenkaart in het staanvak en opent daarom een wachtlijst. Op volgorde van aanmelding krijgen de supporters op deze lijst de mogelijkheid een staanplaats te bemachtigen, zodra seizoenkaarten voor in het staanvak worden opgezegd of niet op tijd worden verlengd.