Speurtocht rondom het stadion: op zoek naar Sinterklaas

16 november 2021 10:45

Hij komt, hij komt. Op woensdag 24 november is het zover: dan brengt die lieve, goede Sint een bezoek aan sc Heerenveen. Om de goedheiligman te vinden, heb je een cijfercode nodig, die je tijdens een speurtocht – coronaproof – rondom het Abe Lenstra stadion opbouwt. Meedoen? Koop dan nu je ticket(s).

Sinterklaasspeurtocht


Kinderen tot en met 11 jaar kunnen meedoen aan de speurtocht, waarbij leden van de Junior Heroes slechts 5,50 euro betalen (niet-leden: 10 euro). Bij de start ontvangt iedereen een routekaart en een pietenmuts met het logo van de Junior Heroes. Je kunt een pietendiploma verdienen door tijdens de speurtocht opdrachten uit te voeren. Ook verzamel je onderweg cijfers. De getallen vormen een code, die jou bij Sinterklaas brengt. En hij laat je niet met lege handen naar huis gaan…

Geldige qr-code en tijdvakken
We zijn heel blij dat we Sinterklaas weer mogen ontvangen. Helaas hebben we wel nog steeds te maken met coronamaatregelen. Daarom vragen we om per deelnemer met maximaal één begeleider te komen, waarbij iedere deelnemer altijd een begeleider bij zicht heeft: een kind kan niet in z’n eentje meedoen. De begeleider moet een geldige qr-code kunnen laten zien om mee te lopen met de speurtocht.

Daarnaast werken we met verschillende tijdvakken: de deelnemers beginnen verspreid over de middag, tussen 13.00 en 16.00 uur, aan de speurtocht. De tocht is ongeveer twee kilometer lang en duurt – samen met het bezoek aan de Sint – om en nabij zestig minuten. Onderweg krijgen de deelnemers wat lekkers.