Terugblik: Dit gebeurde er tegen Sparta buiten het veld

17 mei 2021 12:08

Het resultaat op het veld tegen Sparta Rotterdam was teleurstellend (1-2), maar buiten de lijnen maakte de club er samen met Nieuw Noord, FeanFan, OSSH, Aktie'67 en Radio Camataru toch een feestje van. Zo brachten vrijwilligers in het weekend duizenden programmaboekjes en tientallen matchdayboxen rond. Als klap op de vuurpijl genoten supporters zondag van een speciale live-uitzending, rondom de laatste wedstrijd van het seizoen.


Vanuit Sportstad Heerenveen blikte presentator Andries Ophof met tafelgasten Ferry de Haan (technisch manager), Edward Jousma (accountmanager supporters), Jildou Visser (voorzitter FeanFan) en Herman Betten (vicevoorzitter FeanFan) onder meer vooruit op het duel met Sparta. Ook werd bekendgemaakt wie de supporters uitriepen tot speler van het jaar. Joey Veerman kreeg van de twaalfde man de meeste stemmen en nam de wisselbokaal mee naar huis.

In de rust van het duel met Sparta was het tijd voor de beroemde, dan wel beruchte Cammie Quiz, vast onderdeel in de uitzendingen van podcast Radio Camataru. Ook werden in de pauze de winnende lotnummers bekendgemaakt van de verloting. Voorop de rondgebrachte en speciale It Pompebledsje stond een lotnummer, waarmee de seizoenkaarthouder mooie prijzen kon winnen. De uitslag lees je hier.

De Ankers
Na afloop van de wedstrijd namen de mannen van Radio Camataru de studio in het Sportstad Café over. Presentator Hielke Biemond en side-kicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma ontvingen aan tafel Wim en Hans Anker. De beroemde advocatentweeling is fervent sc Heerenveensupporter en blikte in de allereerste live-uitzending van Radio Camataru terug op de wedstrijd tegen Sparta, maar vooral vooruit op komend seizoen.