Update: uitvak Go Ahead-uit uitverkocht

04 augustus 2021 10:25

Het eredivisieseizoen wordt op vrijdag 13 augustus geopend met de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en sc Heerenveen (aftrap: 20.00 uur). Vanwege coronabeperkingen mag het uitvak voor twee derde zijn gevuld. Alle beschikbare kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

03122016221742 FPH2455


Vanwege de coronaregels mag het uitvak (nog) niet volledig bezet zijn. Op dit moment is vanuit de overheid bepaald dat twee derde van de geplaceerde capaciteit gevuld mag worden.

Uitregistratie
Voor het bezoeken van uitwedstrijden hebben supporters een seizoen- of clubkaart nodig én een geldige en persoonlijke uitregistratie. Een uitregistratie kun je op deze pagina aanvragen zodat ook jij dit seizoen van mooie awaydays kunt genieten.

Coronatoegangsbewijs
Let op: voor deze wedstrijd heb je naast je wedstrijdkaart ook een coronatoegangsbewijs nodig. Er zijn drie coronatoegangsbewijzen welke je kan tonen op de CoronaCheck-app:

  • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin
  • Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement

Heb je al wel je volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan dien je je ook te laten testen. De belangrijkste vragen en antwoorden voor wedstrijdbezoek in coronatijd vind je hier.