Volop actie rondom Sparta-thuis: livestream, borrelboxen en meer

06 mei 2021 10:40

sc Heerenveen besluit volgende week zondag de competitie. Ondanks de beperkingen maakt de club er met Nieuw Noord, FeanFan, OSSH, Aktie'67 en Radio Camataru tegen Sparta Rotterdam een feestje van. Daarom voor alle seizoenkaarthouders en zakelijke relaties: een livestream met een speciaal programma, af te nemen borrelboxen en een aan huis bezorgd It Pompebledsje (met kans op prijzen).

09112019259881 FPH 8705


Livestream
Natuurlijk draait het vanaf 14.30 uur om wat er op het veld gebeurt, maar dit keer wordt ook op een tweede scherm entertainment aangeboden. De organisatie neemt vanuit Sportstad Heerenveen een speciaal programma op en zendt die live uit via het YouTube-kanaal van supportersvereniging Nieuw Noord.

In het programma schuiven oude bekenden aan voor een voorbeschouwing richting de wedstrijd tegen Sparta. Daarnaast zie je wie speler van het jaar wordt, doe je tijdens de rust mee aan de Cammie Quiz en zie je of je met het nummer op jouw programmaboekje een prijs wint bij de verloting.

Na afloop van de wedstrijd gaat het programma verder met een live-uitzending van Radio Camataru. Te gast zijn de gebroeders Wim en Hans Anker. Met het duo wordt onder meer het duel met Sparta besproken, net als het afgelopen en komende seizoen. Tussendoor zorgt Tim Douwsma voor livemuziek.

Borrelboxen
Ze waren dit seizoen bij thuiswedstrijden verkrijgbaar én populair: de matchdayborrelboxen. Wegens het succes en omdat sc Heerenveen tegen Sparta de competitie afsluit, is er een speciale en uitgebreide box te koop. Voor 22 euro per stuk, met onder meer drie biertjes, kaas, worst en een spel.

En het kan nog leuker worden, wanneer je een borrelbox bestelt. In enkele boxen die de deur uitgaan stopt sc Heerenveen als verrassing een prijs of een cadeaubon. En één iemand heeft heel veel geluk: hij of zij wint met de box een VIP-arrangement bij een thuiswedstrijd.

'It Pompebledsje'
Onlosmakelijk verbonden met thuiswedstrijden van sc Heerenveen is It Pompebledsje. Het programmaboekje was al voorafgaand aan elk thuisduel digitaal te lezen, maar tegen Sparta ontvangen alle seizoenkaarthouders een exemplaar thuis. Een speciale editie dit keer, met speciale pagina's, speciale interviews en voorop een uniek nummer waarmee je meespeelt in de verloting.