Voor sponsoren: bezoekersinfo rondom RKC-thuis

19 augustus 2021 20:32

Na de overwinning in de seizoensopener op bezoek bij Go Ahead Eagles speelt sc Heerenveen zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. RKC Waalwijk is de tegenstander in het Abe Lenstra stadion, die maximaal voor twee derde gevuld mag zijn (aftrap: 18.45 uur). Kom niet voor verrassingen te staan en neem van tevoren de bezoekersinformatie door.


We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar wat zijn we blij dat we u weer mogen verwelkomen in ons Abe Lenstra stadion. Er gelden zoals overal nog wel maatregelen tegen het coronavirus. De belangrijkste informatie, vragen en antwoorden voor wedstrijdbezoek in coronatijd vindt u op deze pagina.

Coronabewijs
Om de wedstrijd tegen RKC te bezoeken, neemt u naast uw seizoen- of toegangskaart en geldig legitimatiebewijs ook een coronabewijs mee. Dit bewijs laadt u in in uw CoronaCheck-app om toegang tot de wedstrijd te krijgen. Een van de drie coronabewijzen volstaat (m.u.v. kinderen jonger dan 13 jaar):

  • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin
  • Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement via Testen voor Toegang

Heeft u al wel uw volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan dient u zich ook te laten testen. De toegangscontrole neemt meer tijd in beslag dan normaal: kom daarom op tijd naar het stadion. U gaat naar binnen via de ingang die u normaal gesproken ook gebruikt.

Bereikbaarheid
Momenteel vinden werkzaamheden plaats aan de op- en afritten van de A32. Tot en met zondag zijn de wegen aan de oostzijde (IBF) van de A32 ter hoogte van Heerenveen Centrum afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Kijk op heerenveenbeterbereikbaar.nl voor alle actuele verkeersinformatie.

Rookvrij stadion
Het is een hele tijd geleden dat we met zovelen weer een wedstrijd bezoeken van sc Heerenveen. Het kan daardoor zijn dat enkele regels stilletjes naar de achtergrond zijn verdwenen. Daarom herhalen we hier dat we in het Abe Lenstra stadion niet roken.

Mocht u na het lezen van het bovenstaande artikel toch nog vragen hebben over het bezoek aan de wedstrijd tegen RKC, neem dan contact op met uw accountmanager bij sc Heerenveen of de afdeling Commerciƫle Zaken.