Campagne van start: verleng of bestel nu je seizoenkaart

12 april 2022 10:00

Nu sc Heerenveen zich na de klinkende zege op FC Groningen zo goed als veilig heeft gespeeld, is dinsdag officieel de seizoenkaartcampagne gestart. Met Tijd voor vereeniging, zoals de naam van de campagne luidt, wil de club alle supporters weer samenbrengen in het Abe Lenstra stadion. Lyts is dat lΓ’n, mar syn namme klinkt fier.

Oprjocht. Belutsen. Grutsk. Dat is wat se faak oer ΓΊs sizze. Oer it algemien kloppet dat wol aardich. En wannear’t we by in-oar komme, dan kinne we hiel wat berikke. Yn it ferline. En noch altyd. As ien front efter sc Heerenveen. It is tiid foar feriening.

Oprecht. Betrokken. Trots. Dat is wat ze vaak van ons vinden. Over het algemeen klopt dat wel aardig. En wanneer we samenkomen, dan kunnen we heel wat bereiken. Vroeger. En nog altijd. Als één front achter sc Heerenveen. Het is tijd voor vereeniging.


Compensatie doneren aan de academie

Het stond niet in de voorwaarden, maar sc Heerenveen doet het toch: de club geeft alle supporters die in het seizoen 2021/2022 een seizoenkaart hadden de mogelijkheid om bij het verlengen een beroep te doen op compensatie. Dit kan tot en met 15 juni. De compensatie is 5/17* van de prijs van de seizoenkaart in 2021/2022.

Met de compensatie kunnen twee dingen worden gedaan. De compensatie kan worden meegenomen als korting op de seizoenkaart voor het seizoen 2022/2023. De tweede mogelijkheid is de compensatie te doneren aan de academie van sc Heerenveen. Als alle supporters dat doen, loopt dit bedrag op tot 500.000 euro, exclusief bestemd voor de jeugdopleiding.

Aankoopbedrag terugverdienen
Seizoenkaarthouders die tot en met 15 juni hun seizoenkaart verlengen, ontvangen een unieke kortingscode. Als zij iemand enthousiast weten te maken om ook een seizoenkaart te nemen en diegene vult de kortingscode in, dan levert dit voordeel op voor beiden. De 'nieuwe' fan ontvangt 25 procent korting op zijn of haar seizoenkaart. Van die originele prijs gaat 25 procent naar de seizoenkaartverlenger.

* = Van de 17 thuiswedstrijden waren bij 5 duels geen supporters welkom en moest het Abe Lenstra stadion noodgedwongen leeg blijven