De nieuwe FeanFan verschijnt deze week

19 april 2022 11:30

De nieuwe editie van FeanFan Magazine komt woensdag uit. Leden van de  supportersvereniging vinden het blad de komende dagen op hun deurmat. In het nieuwe nummer staan onder meer interviews met diverse spelers en wordt er uitgebreid stil gestaan bij de sfeeractie van FeanFan tegen FC Groningen.

Webopname 19 4 2022 11576


Door de hoofdredactie:

Uiteraard staan we uitgebreid stil bij de sfeeractie van FeanFan, maar we maken ook kennis met Amin Sarr. Hij verklaart zijn keuze voor sc Heerenveen: ‘Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en ervaring opdoen om het hoogst haalbare te bereiken.’

Vorig jaar speelden Thom Haye en Sydney van Hooijdonk nog samen in de Eerste Divisie bij NAC Breda, sinds afgelopen winter spelen ze samen bij de Blue-White Army. Van Hooijdonk vertrok naar Italië, Haye bleef in Breda achter. Haye: ‘Dat we zo snel weer samen zouden spelen, dat had ik niet verwacht.’ Van Hooijdonk is vooral opgelucht dat hij zijn eerste velddoelpunten maakte tegen FC Groningen.

Interim trainer Ole Tobiasen heeft teksten die de feanfans aan zullen spreken: ‘Spelers moeten het maximale uit zichzelf halen. Echt graag willen. Dat wil ik terugzien. Niet alleen in het veld, ook daarbuiten. Daarin kunnen we nog wel wat stappen maken.’

De nieuwe FeanFan zit weer boordevol lekkers. Sven van Beek wordt als idool geïnterviewd, we zien hoe ons G-team zich onder toeziend oog van tweehonderd luidruchtige fans fullprof waant en Joost van Aken wordt aan een kruisverhoor blootgesteld.

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Om de prijs hoef je het niet te laten: voor 20 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging en ontvang je zes full colour magazines per seizoen. Nieuwsgierig? Word nu lid.