De nieuwste FeanFan verschijnt en dit staat erin

01 juni 2022 10:30

De nieuwe editie van FeanFan Magazine komt woensdag uit. Leden van de supportersvereniging vinden het blad deze week op de deurmat. In het nieuwe nummer staan interviews met onder anderen Sydney van Hooijdonk, PvdA-Kamerlid en supporter Habtamu de Hoop, Joost van Aken, gastvrouw Judy Bruinsma en oud-speler Lucas Bijker.

Cover Feanfan Nr 6 2022


Door hoofdredacteur Riepko Buikema:

In de nieuwe FeanFan gaan de populaire verdedigers Sven van Beek en Milan van Ewijk uitgebreid in op het afgelopen seizoen, een voetbaljaar waarin de steun van de supporters van onschatbare waarde bleek. Van Beek: "Als ik hier vroeger kwam spelen, had ik nooit het gevoel dat hier veel sfeer was. Het was altijd een beetje kil in Friesland. Maar dat is echt aan het veranderen. Supporters slepen ons er op bepaalde momenten doorheen."

Het supportersblad biedt verder een bijzonder interview met PvdA-politicus Habtamu de Hoop (24), het Kamerlid dat per se op Nieuw Noord wil staan. Voormalig Heerenveen-verdediger Lucas Bijker vertelt zijn indrukwekkende levensverhaal. Hij vond zijn biologische moeder terug: "Opeens heb ik er vijf zussen en drie broers bij." Het vrolijke gesprek van FeanFan met gastvrouw Judy Bruinsma duurde meer dan twee uur. De geboren Canadese heeft "stiekem de leukste baan van het stadion".

Daar blijft het niet bij in het nieuwe magazine. Geniet ook van heerlijke interviews met Sydney van Hooijdonk, Timo Zaal en Joost van Aken. Grasmeester Gertjan Hilarius verzorgt niet alleen de mat in het Abe Lenstra stadion, maar is tevens sponsor van de club. FeanFan sprak ook met Roos van der Veen, de centrale verdedigster van sc Heerenveen Vrouwen die een transfer naar Ajax verdiende. Bovendien doen alle jeugdtrainers verslag van de verrichtingen in de academie. Houd je brievenbus in de gaten.

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Om de prijs hoef je het niet te laten: voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging en ontvang je zes full colour magazines per seizoen. Nieuwsgierig? Word nu lid.