FeanFan Magazine komt er weer aan: dit staat er in

20 oktober 2022 13:00

De nieuwe editie van FeanFan Magazine komt er aan. Leden van de gelijknamige supportersvereniging vinden het blad de komende dagen op hun deurmat. In het nieuwe nummer staan onder meer interviews met spelers Pawel Bochniewicz, Simon Olsson, Alex Timossi en Andries Noppert. 

Cover Nummer 2 Feanfan


Door de hoofdredactie:
Het nieuwe nummer besteedt uitgebreid aandacht aan de indrukwekkende rentree van Pawel Bochniewicz, die ijzersterk terugkwam na zijn zware knieblessure. ‘Ik geloofde erin en ging ervoor, zo heb ik mijn zelfvertrouwen op het veld teruggevonden.’

De jonge feanfans Fenna (10) en Jort (9) brengen hun idool Andries Noppert aan het schaterlachen met de prachtige vraag: Wêrom wennet in echte Fries yn Grinslân? En de Zweedse nieuwelingen Simon Olsson en Alex Timossi vertellen over hun bewust gekozen stappen in het spoor van succesvolle landgenoten.

Verder vertelt oud-speler René Groen, de laatste semiprof van sc Heerenveen, over zijn tijd bij Steenwijk onder beginnend trainer De Haan: ‘Foppe commandeerde aan één stuk door.’ Ook de vrouwen komen uitgebreid aan bod: international Fenna Kalma blikt terug op haar tijd in Heerenveen en HR-manager Suzanne de Vries beschrijft de professionalisering van het personeelsbeleid.

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging en ontvang je zes full colour magazines per seizoen. Nieuwsgierig? Word nu lid.