FeanFan Magazine komt eraan: interviews met Van Ewijk, Tahiri en Halilovic

25 november 2022 09:25

Het is winterstop. Wat zijn we er mooi uitgegaan met een prachtige overwinning in de Fryske Derby. Met het nieuwe magazine van FeanFan kunnen de leden van de gelijknamige supportersvereniging nog even nagenieten van de behoorlijke eerste seizoenshelft. In het nieuwe nummer staan onder meer interviews met spelers Tibor Halilovic, Milan van Ewijk en Anas Tahiri.

Whatsapp Image 2022 11 23 At 12.12.32


Met Halilovic wordt gepraat de steun van het publiek. "Ik doe elke wedstrijd mijn best, ga er altijd voor en geef alles wat ik heb. Dat waarderen de fans. Je speelt voor de fans, zij moeten blij zijn." Milan van Ewijk geniet ook van de supporters, zo vertelt hij in een interview. "De steun bij uitwedstrijden vind ik altijd tof. Hoe ver het ook rijden is, het uitvak zit vaak vol. Zelfs bij HSV Hoek werden we gesteund door tweehonderd supporters, ondanks de reisafstand van dik drie uur."

Drie jonge feanfans voelden Anas Tahiri aan de tand in de rubriek 'Mijn Idool', onder andere met de vragen "Kun je goed tegen je verlies?" en "Ben je wel eens boos op de scheidsrechter?" Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie verhalen te lezen in de nieuwe editie. Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging en ontvang je zes full colour magazines per seizoen. Nieuwsgierig? Word nu lid.