Kersvers OSSH-lid EFE: "We maken elkaar sterker"

04 april 2022 11:54

Met zijn bedrijf Fotopersbureau Heerenveen was Mustafa Gumussu al OSSH-lid. Nu heeft hij zijn nieuwste onderneming EFE Drive-in Box als sponsor verbonden aan de club waarvan Gumussu al sinds 1998 de huisfotograaf is.


Al meer dan twintig jaar is ondernemer Mustafa Gumussu met Fotopersbureau Heerenveen sponsor bij sc Heerenveen. Met Media Heerenveen produceert hij sinds 2011, tegenwoordig met mede-eigenaar Rob Goslinga, voor de club sc Heerenveen TV.

Nu verbond Gumussu EFE Drive-in Box aan 'zijn' club. "In coronatijd heb ik in Heerenveen een pand gekocht en omgetoverd tot drive-in opslagbox. Eerst verhuurde ik het aan de GGD, die er een priklocatie van maakte. Dat is straks afgelopen: vanaf 1 mei kunnen mensen opslagruimten huren en zzp'ers en starters een werkplek."

Kracht van het netwerk
Voor Gumussu is met name de kracht van het zakelijk netwerk waardevol. "Om een voorbeeld te geven: alle kozijnen in mijn nieuwe pand komen bij KKFH vandaan. Hout kocht ik bij Peter's Hout. Beide zijn sponsoren van sc Heerenveen. Als OSSH-leden moeten we van elkaar gebruikmaken. Zo maken we elkaar sterker."