KiKa-beren keren terug als sleutelhanger: seizoenkaarthouders krijgen er eentje

18 januari 2022 23:45

Na het geweldige en hartverwarmende succes anderhalf jaar geleden keren ze terug: de wereldberoemde KiKa-knuffelberen. Iedere seizoenkaarthouder krijgt van sc Heerenveen een beertje in sleutelhangervorm, als dank voor hun steun. De club brengt er symbolisch 1.920 persoonlijk langs.

DSC 1186


sc Heerenveen geeft alle seizoenkaarthouders een gratis KiKa-beertje, als dank voor hun steun in een seizoen waarin zij helaas opnieuw niet alle wedstrijden konden bijwonen. De club brengt er vanaf woensdag 1.920 rond: symbolisch, naar het oprichtingsjaar. De overige seizoenkaarthouders ontvangen via de post een kaart, waarmee ze hun beertje kunnen komen ophalen in het Abe Lenstra stadion, in de Feanstore.

Heb je geen seizoenkaart, maar wil je wel een beertje? Dat kan: ze zijn vanaf woensdagmiddag te koop in de Feanstore. De opbrengst gaat – net als bij actie met de ‘grote’ knuffelberen – volledig naar KiKa.

Berenactie '2.0'
De berenactie '2.0' is een vervolg op die van anderhalf jaar geleden. In oktober 2020 zaten 15.000 knuffelberen op de tribunes van het Abe Lenstra stadion bij de wedstrijd tussen sc Heerenveen en FC Emmen. De actie werd een wereldwijd en hartverwarmend succes: ze gingen de hele aardbol over en haalden samen meer dan 313.000 euro op voor het goede doel, KiKa.