Om Utens: Noppert en Bochniewicz mogen hopen op WK door plek in voorselectie

21 oktober 2022 09:17

Nog vier wedstrijden te gaan. Dan zit de eerste seizoenshelft erop voor sc Heerenveen en begint een periode van bijna twee maanden zonder Eredivisievoetbal. Een nieuwe 'voorbereidingsperiode' gaat dan beginnen, maar het is de vraag of alle spelers daarbij aanwezig zijn. Meerdere voetballers van onze club mogen hopen op het wereldkampioenschap in Qatar. Een overzicht van de voorselecties.

Noppert


Andries Noppert
'Noppert in Oranje' galmde de afgelopen weken veelvuldig door het Abe Lenstra stadion. De keeper van sc Heerenveen zat tijdens de vorige interlandperiode bij de selectie van Oranje en de kans bestaat dat hij deze winter meegaat naar het wereldkampioenschap. De afgelopen wedstrijden hield hij zijn goede niveau vast en dat heeft ook Louis van Gaal gezien. De bondscoach heeft hem opgenomen in de voorselectie. De deadline voor de definitieve selectie is maandag 14 november.ย 


Pawel Bochniewicz
Een zekerheidje is Pawel Bochniewicz dit seizoen bij sc Heerenveen en dat is ook bij de bondscoach van Polen niet onopgemerkt gebleven. De centrale verdediger maakt onderdeel uit van de voorselectie voor het mondiale eindtoernooi. In totaal staan er 41 voetballers op de lijst, waarvan achttien verdedigers. Mag hij het in de groepsfase opnemen tegen Argentiniรซ, Saudi-Arabiรซ en Mexico? Dat zal in de komende weken bekend worden.

ย 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Portal wszystkich kibicoฬw โšฝ (@laczynaspilka)