'Om utens': Ook Al Hajj, Sarr en Stevanovic in voorselecties

10 maart 2022 11:50

Eind maart staan er weer interlands op de voetbalkalender. Diverse bonden maken daarom alvast hun voorlopige selecties bekend. Ook (jeugd)spelers van sc Heerenveen vinden hun naam terug op die lijsten.

51964217 ORANGE PICTURES
Amin Sarr in actie tegen Jong Italië. Onder meer Rami Al Hajj (l) kijkt toe.


Rami Al Hajj en Amin Sarr
Ploeggenoten bij sc Heerenveen en eind maart wellicht ook beiden in actie voor Zweden: Rami Al Hajj en Amin Sarr. Beide spelers zijn opgenomen in de voorselectie van Jong Zweden, voor het EK-kwalificatieduel met Ierland op dinsdag 29 maart. Woensdag hoort het tweetal of ze er definitief bij zitten.

Filip Stevanovic
De bondscoach van Servië Onder 21 heeft onder anderen Filip Stevanovic opgenomen in zijn voorselectie. Jong Servië werkt interlands af tegen Macedonië en Armenië. Maandag wordt de definitieve selectie bekendgemaakt.

Björn Gudnason
Björn Gudnason zit in de voorselectie van IJsland Onder 19. De spits van sc Heerenveen Onder 21 hoort woensdag of hij het met zijn land- en leeftijdsgenoten eind maart opneemt tegen Kroatië, Georgië en Roemenië.

Behalve Al Hajj, Sarr en Stevanovic kregen van de eerste selectie eerder Anthony Musaba, Nicolas Madsen en Timo Zaal eveneens te horen dat ze in voorselecties zitten. Vanuit de academie kregen naast Gudnason ook Oliver Braude, Bernt Klaverboer, Noah Stassin, Hidde Hellinga en Praise Israel nieuws van hun nationale voetbalbond.