Reminder | Schrijf je nu in voor FeanFit!

05 september 2023 09:45

FeanFit, de plek waar gezondheid en voetbal samenkomen! Georganiseerd door Sport Fryslân, gemeente Heerenveen en sc Heerenveen, combineert FeanFit het beste van twee werelden om onze supporters naar een gezondere en actievere levensstijl te leiden. Dit 12-weekse programma is speciaal ontworpen om te motiveren, te inspireren en te helpen bij het bereiken van persoonlijke gezondheidsdoelen. Samen naar een gezonde leefstijl.

IMG6064


Deelnemers gezocht
Voor de nieuwe aankomende serie van FeanFit is de club opnieuw op zoek naar mannen en vrouwen uit de gemeente Heerenveen tussen de 30 en de 65 jaar die niet voldoende bewegen en een BMI van 27 of hoger hebben. Gedurende 12 wekelijkse sessies, gaat deze groep onder leiding van oud-speler Niklas Tarvajarvi en Martijn Hof door middel van sporten en bewegen aan de slag met diverse gezondheids- en bewegingsvaardigheden en ideeën die zij kunnen gebruiken om gezonder te leven.

Ben je klaar voor een gezondere leefstijl? Meld je aan voor de vierde serie van FeanFit die op 27 september begint. Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.

Is dit iets voor jou? Meld je dan nu aan via deze pagina.