sc Heerenveen sluit voorbereiding af tegen Excelsior

27 juli 2022 10:00

sc Heerenveen sluit de voorbereiding af met een oefenwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. Het duel tegen de promovendus wordt op zaterdag 30 juli om 19.00 uur gespeeld in het Abe Lenstra stadion. Seizoenkaarthouders en sponsoren kunnen de wedstrijd gratis bezoeken. Losse tickets zijn verkrijgbaar via online ticketing.

08072022295335 FPH7868


Traditioneel probeert sc Heerenveen de voorbereiding af te sluiten tegen een tegenstander uit een andere Europese competitie. Helaas bleek dat dit jaar organisatorisch niet haalbaar. De club is dan ook blij dat het met Excelsior een tegenstander heeft gevonden op Eredivisie niveau. Beide clubs kijken uit naar een mooie voetbalavond.

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders en sponsoren bezoeken het duel gratis. Losse kaarten zijn voordelig verkrijgbaar voor 5 euro (volwassenen) en 2,50 (kinderen tot 11 jaar). Deze kaarten zijn te bemachtigen via online ticketing. Sponsoren kunnen voor extra kaarten contact opnemen met hun accountmanager.

Praktische informatie

Het stadion kan worden betreden via ingangen E en G. Sponsoren kunnen gebruik maken van ingangen B (west) en J (zakenloges). Alle tribunes zijn geopend.

Let op: horecapunten zijn alleen beschikbaar in de gracht van het stadion. Rondom het stadion geldt vrij parkeren, behalve op P1. Hier dient een parkeerkaart getoond te worden.