Seizoenkaarthouder? Reis gratis met Arriva naar het stadion (en terug)

27 juli 2022 10:00

Ook in het seizoen 2022/2023 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de eredivisie gratis met Arriva naar het Abe Lenstra stadion reizen. Je hebt een ov-ticket nodig om gebruik te kunnen maken van de treinen en bussen van Arriva in Fryslân en Groningen. Een uitleg.

Medium Fotoshoot Sc Heerenveen 12


sc Heerenveen heeft donderdag een e-mail gestuurd naar alle seizoenkaarthouders met alle informatie en unieke kortingscodes. Per wedstrijd gebruik je één code. Als je bij een van de komende thuisduels gratis wilt reizen met Arriva, vul je een van je codes in op de landingspagina www.arriva.nl/scheerenveen. waarna je een ov-ticket kunt downloaden. De qr-code scan je bij een ov-poortje op het treinstation of in de bus.

In Fryslân en Groningen
Met het ov-ticket krijg je toegang tot de treinen en bussen van Arriva in Fryslân en Groningen. Ook van de volgende lijnen kun je als seizoenkaarthouder gebruikmaken:

  • 14, 84, 114 en 115 vanuit Assen
  • 19 vanuit Steenwijk
  • 315 en 324 vanuit Emmeloord
  • 350 vanuit Alkmaar

Het ov-ticket is op de wedstrijddag geldig vanaf drie uren voor de aftrap tot drie uren na het laatste fluitsignaal. Dus begint een thuiswedstrijd om 18.45 uur, dan maak je tussen 15.45 en 23.30 uur gebruik van je ov-ticket.