Vakantie voorbij: zo ziet de voorbereiding op de tweede seizoenshelft eruit

01 december 2022 10:00

De vakantie is voorbij voor de eerste selectie van sc Heerenveen. De selectie komt vandaag voor het eerst weer op de club, wat de aftrap betekent voor de tweede seizoenshelft. Donderdag staan fysieke tests op het programma, waarna vrijdag de veldtrainingen weer beginnen.

Lb4unpbu


Door verbouwingen aan de kleedkamers in het Abe Lenstra stadion is het helaas niet mogelijk om een wedstrijd in ons stadion te spelen tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Daarom heeft sc Heerenveen nu drie oefenwedstrijden buiten de provincie gepland.

Op dinsdag 6 december reist sc Heerenveen naar Belgiรซ voor een ontmoeting met de Belgische koploper KRC Genk. Vanwege organisatorische redenen wordt de wedstrijd achter gesloten deuren afgewerkt. ย 

Van vrijdag 9 tot en met donderdag 15 december gaat de selectie op trainingskamp naar Valencia. Naast veel trainingen staat er ook dan een oefenwedstrijd op het programma. Op woensdag 14 december neemt de ploeg van Kees van Wonderen het op tegen KAA Gent. Deze wedstrijd, die gespeeld wordt op het Oliva Nova Sports Center, is vrij te bezoeken.

Een week later reist sc Heerenveen af naar Rotterdam voor een krachtmeting met Excelsior. Ook deze wedstrijd wordt vanwege organisatorische redenen achter gesloten deuren afgewerkt.

De verrichtingen van de selectie zijn in december te volgen via onze socials en de website.