Versoepelingen: volle stadions zonder restricties

15 februari 2022 20:20

Het kabinet kondigde dinsdagavond een reeks nieuwe versoepelingen aan. Een van die versoepelingen is dat volle voetbalstadions weer mogelijk zijn vanaf vrijdag 18 februari. En dat is goed nieuws voor alle supporters van sc Heerenveen.

16102021285229 Stadion 01


Nederland gaat de komende tijd in stapsgewijs weer open. De laatste stap wordt op vrijdag 25 februari gezet. Concreet betekent dit dat alle supporters vanaf dan weer zonder restricties of coronatoegangsbewijs welkom zijn in het Abe Lenstra stadion.

De eerstvolgende thuiswedstrijd waarbij dit geldt is op zondag 27 februari tegen FC Utrecht (aftrap: 20.00 uur). Een bijzonder moment en dat willen we graag met onze trouwe aanhang vieren. Daarom biedt de club iedere seizoenkaarthouder en zakelijke relatie een extra kaart aan. Hierover ontvangen zij binnenkort persoonlijk bericht.

Algemeen directeur Cees Roozemond is enorm blij met het nieuws vanuit Den Haag. "Iedereen heeft naar dit moment uitgekeken. We hebben in de afgelopen periode ervaren hoe belangrijk de aanwezigheid van publiek op de tribunes is. Voetbal beleef je samen en dus willen wij er met onze supporters alles aan doen om het Abe Lenstra stadion de komende maanden te laten kolken. Het team kan de support momenteel extra goed gebruiken, dus wij hopen dat zoveel mogelijk supporters weer naar het stadion komen om het team te steunen."

Lit jim gean, Friezen!

De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen FC Utrecht start voor clubkaarthouders op maandag 21 februari, om 9.00 uur. Per clubkaart kunnen er acht kaarten gekocht worden.