Werkis start exclusieve samenwerking met sc Heerenveen

03 maart 2022 10:00

Binnenkort vinden de eerste mensen een nieuwe baan via sc Heerenveen Werkt. Dit nieuwe uitzendbureau is het resultaat van de samenwerking die Werkis voor de duur van vijf seizoenen is aangegaan met sc Heerenveen. Het kantoor van sc Heerenveen Werkt zit in het Abe Lenstra stadion.

02022022287857 DSC 6421
Wessel van Dijk (Werkis) en Martin Koopman (sc Heerenveen).


sc Heerenveen is meer dan een voetbalclub en vervult een belangrijke maatschappelijke functie. Ook op het gebied van arbeidsbemiddeling kan de club een positieve rol spelen, weet Wessel van Dijk, commercieel directeur van Werkis. "Door de verbindingskracht van het logo en het bereik van de club in te zetten, kunnen we nog meer mensen aan een passende baan helpen."

Daarom verbindt sc Heerenveen zijn naam aan het uitzendbureau, om van betekenis te kunnen zijn voor de omgeving. In dit geval mensen die op zoek zijn naar een passende baan én organisaties die op zoek zijn naar de juiste werknemers. "De kracht van de club in combinatie met de kennis en expertise van Werkis maakt dat we met ons partnerschap waardevol kunnen zijn voor een grote gemeenschap."

De beste banen
Werkis en sc Heerenveen gaan een partnerschap aan voor vijf seizoenen. "Daar zijn we heel trots op", zegt Van Dijk. "Vanaf het eerste contact voelen we de verbinding en de herkenning die de club uitstraalt. De nuchterheid, realistische blik, eigenzinnigheid en werkmentaliteit spreken ons aan. Samen zorgen we ervoor dat de beste banen binnenkort te vinden zijn via sc Heerenveen Werkt."

Ook commercieel manager Martin Koopman is blij met het feit dat sc Heerenveen Werkt zich als partner verbindt aan de sportclub. "Het is voor de continuïteit van sc Heerenveen goed als er mooie bedrijven achter de club gaan staan. Zeker voor langere tijd, zoals we nu met Werkis doen. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar versterken en kijken uit naar de samenwerking."