Akademy: Onder 21 speelt in Abe Lenstra stadion; twee wedstrijden op SKW

19 mei 2023 09:58

sc Heerenveen gaat zondagmiddag op bezoek in Eindhoven bij PSV, maar toch zal dit weekend gespeeld worden in het Abe Lenstra stadion. Onder 21 neemt het om 15.00 uur op tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse. Het duel is vrij toegankelijk voor publiek via ingang G. In het stadion zijn de toiletten geopend.

14012023304272 DSC 4693


Onder 21 speelt tegen nummer twee
O21 promoveerde afgelopen winter naar de tweede divisie. De ploeg deed lang mee met de promotieplaatsen in de voorjaarscompetitie, maar weet inmiddels dat een nieuwe stap er niet inzit. Voor Vitesse, dat momenteel tweede staat, zit promotie er nog wel in. De Arnhemmers hebben zes punten meer verzameld met nog één duel te gaan.

Onder 18 tegen koploper
Ook O18 neemt het op tegen Vitesse. Waar de O21 om 15.00 uur in het stadion mag spelen, trap deze ploeg op datzelfde tijdstip aan de andere kant van de snelweg af. Op Sportpark Skoatterwâld neemt sc Heerenveen het op tegen de koploper. De Arnhemmers zijn in de competitie tot dusver ongeslagen. 

Onder 14 ook tegen nummer één
Voor O14 staat eveneens een thuiswedstrijd op het programma. Go Ahead Eagles komt op bezoek om 11.30 uur. Het is een echte topper op SKW, want het is de nummer één tegen de nummer drie. De Deventenaren zijn sowieso kampioen, maar de thuisploeg heeft aan een punt genoeg om de tweede plaats te pakken. Er is dus nog iets om voor te spelen.

Onder 13 speelt uitwedstrijd
O13 kende een uitstekende eerste seizoenshelft en kwam daardoor na de winterstop in de competitie met alle topploegen. Daarin heeft de ploeg het moeilijk met een zevende plaats. Zaterdag speelt het team de laatste competitiewedstrijd. In Wijdewormer is AZ, de nummer drie, de tegenstander. De eerste wedstrijd in de competitie stonden beide teams ook tegenover elkaar. Destijds wonnen de Friezen knap met 3-2.

 

Lhu7jbut