Bezoekersinformatie Feyenoord-thuis: dit moet je weten voor het bekerduel

01 maart 2023 11:50

  • Seizoenkaarthouders kunnen maximaal één kaart kopen; 
  • Clubkaarthouders, die minstens één thuisduel bezocht hebben, kunnen ook één kaart kopen. De thuiswedstrijden tegen Cambuur, RKC Waalwijk en Ajax tellen hiervoor niet mee.

sc Heerenveen neemt het vanavond, woensdag 1 maart, op tegen Feyenoord in de kwartfinale van het bekertoernooi. Om 20.00 uur wordt afgetrapt in het Abe Lenstra stadion. Eerder dit seizoen speelden de teams in competitieverband al tegen elkaar in Friesland. Toen mocht alleen seizoenkaarthouders plaatsnemen in de thuisvakken. Nu is aangepaste verkoop. Mag jij vanavond naar het stadion en heb je al een kaartje gekocht? Lees dan hier waar je rekening mee moet houden. 

13112022305354 FPH8332


Tickets niet overdraagbaar
Tickets voor deze wedstrijd zijn niet overdraagbaar. Dit betekent dat een supporter zich moet kunnen identificeren. Seizoenkaarthouders kunnen dit doen met hun eigen seizoenkaart die correspondeert met het e-ticket. Clubkaarthouders met een geldige ID-kaart die correspondeert met hun e-ticket (vanaf 14 jaar).

Arriva-regeling niet geldig
Als seizoenkaarthouder kun je op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis met Arriva naar het Abe Lenstra stadion reizen. Deze regeling geldt niet voor bekerduels. Wil jij vanavond naar het Abe Lenstra stadion met het openbaar vervoer? Dan moet je een geldig vervoersbewijs kopen.