Bezoekersinformatie voor Go Ahead Eagles-thuis: kom op tijd!

26 mei 2023 15:40

Zondagmiddag komt Go Ahead Eagles op bezoek in Friesland.  Er staat een ticket voor de play-offs op het programma. Een spannende wedstrijd dus, waar veel supporters op afkomen. Het Abe Lenstra stadion is namelijk uitverkocht! Omdat het druk wordt, zijn de toegangspoorten niet anderhalf maar twee uur voor de aftrap open: om 12.30 uur. Lees hier wat je nog meer moet weten over het stadionbezoek aankomend weekend.

13112022302386 FPH6968


Speler van het jaar
Traditiegetrouw wordt na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen de Speler van het jaar bekendgemaakt. Vorig jaar was het een nek-aan-nekrace tussen Sven van Beek en Milan van Ewijk. Het verschil was slechts één procent in het voordeel van de rechtsback! Prolongeert hij de titel of neemt een ploeggenoot het stokje van hem over?

Afzwaaiende spelers
sc Heerenveen neemt zondag afscheid van zeven spelers. Xavier Mous, Jeffrey Bruma, Joost van Aken, Rami Al Hajj en Timo Zaal beschikken over een aflopend contract. Daarnaast zwaait de club ook de van Bologna gehuurde Sydney van Hooijdonk en de van Anderlecht gehuurde Antoine Colassin uit.

Verkeerdrukte rondom het stadion
Bij de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is P3 gesloten in verband met kermis. Op vertoon van hun parkeerkaart mag iedereen die daar normaliter geparkeerd staat de auto nu op P6 zetten. Zoek jij een gratis parkeerplaats, dan is P8 een goede optie voor jou. Vanaf hier moet je iets verder lopen naar het stadion, maar beter een wandeling maken dan in de file staan! 

 

Arriva-regeling
Seizoenkaarthouders kunnen op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis met Arriva naar het Abe Lenstra stadion reizen met het openbaar vervoer in Friesland, Groningen en Drenthe. Om gebruik te maken van deze regeling heb je de Glimble-app nodig. Klik op onderstaande button hoe het precies werkt.