Bezoekersinformatie voor NEC-thuis: Ingang O definitief gesloten, kidsplein bij Ingang T

05 oktober 2023 14:09

Zaterdagmiddag om 16.30 uur staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. NEC komt op bezoek in het Abe Lenstra stadion. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 15.00 uur, open. Dat geldt niet voor Ingang O. Vanaf dit duel is die ingang definitief gesloten. 

DSC04570


Dat Ingang O niet meer gebruikt wordt, heeft te maken met een besluit is van de lokale vierhoek. Rondom het gastenvak is vanaf deze thuiswedstrijd een speciaal bezoekersgebied afgezet. Supporters die normaliter deze ingang nemen, kunnen nu bij Ingang T naar binnen.

Ook de oostingang van de Passage is niet meer te gebruiken. De ingang aan de westzijde, de Abe Lenstra Boulevard, is wel open. Dat er nu een bezoekersgebied is voor de supporters van de uitspelende ploeg, betekent automatisch ook dat sc Heerenveen-fans die vanaf de zuidkant van het stadion naar Ingang J op de oostzijde willen om moeten lopen.

Kidsplein bij Ingang T
sc Heerenveen organiseert voor de jongste supporters zaterdagmiddag voorafgaand aan het thuisduel met NEC een kidsplein bij Ingang T van het Abe Lenstra stadion. De perfecte warming-up voor de wedstrijd tegen de Nijmegenaren! 

Wegwerkzaamheden
Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Arriva-regeling
Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Seizoenkaarthouders hoeven de Glimble-app niet meer te gebruiken, zoals vorig seizoen het geval was. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


It Pompebledsje

Traditiegetrouw wordt zaterdagmiddag It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Nijmegenaren. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.