Doordeweekse Akademy-duels: Onder 18 handhaaft zich met zege

07 december 2023 12:40

sc Heerenveen speelt vandaag tegen PSV in de competitie. Deze week stonden er ook twee doordeweekse wedstrijden op het programma in de Akademy. Onder 18 wist te winnen, terwijl Onder 13 niet voor de tweede keer in een paar dagen wist te winnen van Ajax.

26082023311927 DSC 0535


Onder 18 handhaaft zich
Een knotsgekke competitie, dat is waar O18 deze eerste seizoenshelft in speelt. De ploeg staat derde, maar moest tot deze wedstrijd vrezen voor degradatie. De verschillen zijn namelijk enorm klein. Dinsdagmiddag speelde de ploeg tegen hekkensluiter NAC Breda. Het duel eindigde in 1-2, waardoor de Friezen niet meer bij de onderste twee kunnen eindigen. Erald Krasniqi en Ruben Veer zorgde voor de goals van sc Heerenveen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door sc Heerenveen Akademy (@scheerenveen_akademy)


Onder 13 verliest
Zaterdagochtend won O13 met 2-4 van Ajax. Nu kwamen de Amsterdammers op bezoek in Heerenveen. De pompeblêdenformatie wist niet voor een tweede keer deze week met een zege van het veld te stappen. Door een 1-3 stand gingen de punten mee naar de hoofdstad. De Friezen staan nu op de vijfde plaats met zeventien punten uit dertien wedstrijden.