FeanFan magazine komt eraan: interviews met Sahraoui, Bruma, Köhlert en Nunnely

04 april 2023 08:45

De nieuwe editie van FeanFan Magazine valt deze week bij de leden van de gelijknamige supportersvereniging in de brievenbus! In het nieuwe nummer uitgebreid aandacht voor de winterse versterkingen Osame Sahraoui, Jeffrey Bruma en Ché Nunnely. Laatstgenoemde is in Friesland herenigd met zijn vriend Mats Köhlert. Zij vertellen in een dubbelinterview over hun goede band.

Cover


"Dat ik nu weer met Mats speel, is mooi.  Hij was echt een goede vriend van mij bij Willem II", zegt Nunnely, die transfervrij binnenkwam deze winter. Ook Bruma kwam zonder transfersom naar Friesland. Hij vervangt de geblesseerde Sven van Beek deze maanden. "Dit is een win-winsituatie. Een mooie oplossing voor de club en mij."

Sahraoui kwam op de laatste dag van de winterse transferperiode naar het Abe Lenstra stadion en had maar een paar minuten nodig om de fans te overtuigen van zijn klasse. De aanvaller: "Ik weet wat ik kan, wat mijn kwaliteiten zijn. Het is mooi dat de fans dat inmiddels ook al herkennen."

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie verhalen te lezen in de nieuwe editie. Xavier Mous wordt geïnterviewd door twee jonge supporters, Akademy-speler Erald Krasniqi vertelt over zijn interlandcarrière bij Nederland en Albanië en Jan Bekkema wordt aan de tand gevoeld.

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.