Informatie over bekerduel met Feyenoord bekend: aangepaste vorm van kaartverkoop

14 februari 2023 13:07

Zaterdagavond werden sc Heerenveen en Feyenoord aan elkaar gekoppeld in het bekertoernooi. Inmiddels is bekendgemaakt dat de kwartfinale op woensdag 1 maart 2023 gespeeld wordt, om 20.00 uur. Met ingang van de achtste finales geldt recettedeling in het TOTO KNVB Bekertoernooi. Dit betekent dat deze wedstrijd tegen de Rotterdammers niet gratis toegankelijk is voor seizoenkaarthouders. Voor de westtribune particulier (vak 1,2,7 en 8) en de oosttribune geldt een tarief van €20,-. Een plek in de hoek of op de noord- en de zuidtribune is €15,-.

13112022302386 FPH6968

 

Waar afgelopen zondag bij de competitiewedstrijden alleen seizoenkaarthouders plaats mochten nemen in de thuisvakken, geldt er nu een aangepaste vorm van kaartverkoop. Alle clubkaarthouders die dit seizoen voor minstens één thuisduel een kaart hebben gekocht, kunnen nu ook een ticket kopen. Let op: de thuiswedstrijden tegen SC Cambuur, RKC Waalwijk en Ajax tellen hiervoor niet mee. Heb je dus alleen een kaart gekocht voor de Fryske Derby, RKC Waalwijk of Ajax-thuis, dan heb je nu geen aankooprecht.

Seizoenkaarthouders
De kaartverkoop start voor seizoenkaarthouders op donderdag 16 februari om 9.00 uur. De plekken van seizoenkaarthouders worden tot en met 22 februari gereserveerd, zodat zij hun eigen stoel kunnen behouden. Maakt een seizoenkaarthouder hier geen gebruik van, dan kunnen andere clubkaarthouders deze stoelen claimen vanaf 23 februari.

Maakt een seizoenkaarthouder voor 23 februari geen gebruik van de optie om zijn of haar eigen stoel te behouden, dan kan hij of zij na die datum nog wel één ticket voor een andere plek kopen. 

 

Clubkaarthouders
Clubkaarthouders kunnen vanaf 23 februari om 9.00 uur kaarten kopen voor de wedstrijd. Alle clubkaarthouders die dit seizoen voor minstens één thuisduel (exclusief het thuisduel met Cambuur, RKC of Ajax) een kaart hebben gekocht, kunnen vanaf die datum ook een ticket bestellen.

Tickets niet overdraagbaar
Tickets voor deze wedstrijd zijn niet overdraagbaar. Dit betekent dat een supporter zich moet kunnen identificeren. Seizoenkaarthouders kunnen dit doen met hun eigen seizoenkaart die correspondeert met het e-ticket. Clubkaarthouders met een geldige ID-kaart die correspondeert met hun e-ticket (vanaf 14 jaar).

Op naar een mooie kwartfinale. Met z’n allen achter sc Heerenveen!