Nieuwe FeanFan Magazine is uit: interviews met Olsson, Wålemark en Brouwers

24 oktober 2023 10:05

De nieuwe editie van FeanFan Magazine komt woensdag uit. Leden van de gelijknamige supportersvereniging vinden het blad de komende dagen op hun deurmat. In het nieuwe nummer staan onder meer interviews met spelers Simon Olsson, Luuk Brouwers en Patrik Wålemark. 

Feanfan Nr 2 COVER


Olsson vertelt over zijn nieuwe rol in de as van het veld: "Ik kon niet op mijn favoriete positie spelen, maar was al lang blij dat ik minuten maakte. Dat is altijd beter dan op de bank zitten", aldus de Zweed. Zijn landgenoot Wålemark gaat in op de mentale ontwikkeling die hij doormaakte tijdens zijn blessureleed. "Ik zie mijzelf als voetballer en het was zwaar zeven maanden niet te kunnen spelen."

Ook Chantal Schouwstra van de sc Heerenveen Vrouwen komt aan het woord, net als de Akademy-spelers Espen van Ee en Eser Gürbüz. Het talent uit Onder 18 is blij dat hij sinds deze zomer in Friesland speelt. "Er waren meerdere clubs die me wilden, maar sc Heerenveen toonde als eerste interesse. Het plan dat ze met me hadden, klonk goed en vanaf de eerste minuut voelde ik de warmte bij deze club."

Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor de saamhorigheid binnen sc Heerenveen, zoals de open G-voetbaltraining onder leiding van Foppe de Haan en de drive van Willemke Schurer, het nieuwe bestuurslid van Aktie’67.

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging en ontvang je zes full colour magazines per seizoen. Nieuwsgierig? Word nu lid.