Op de foto met de TOTO KNVB Beker: zaterdagmiddag in Heerenveen

23 februari 2023 10:25

sc Heerenveen neemt het woensdagavond 1 maart om 20.00 uur op tegen Feyenoord in het bekertoernooi. Rondom de kwartfinales brengt de TOTO KNVB Beker Trophy Tour de originele 'Dennenappel' naar de plaatsen waar een bekerduel wordt gespeeld. Op zaterdag 25 februari stopt de 'bekertruck' van 12.00 uur tot 17.00 op het gemeenteplein in Heerenveen. Een unieke kans voor voetbalsupporters om als een ware bekerwinnaar met de hoofdprijs op de foto te gaan.

Bram Berkien Toto 2023 02 09 13.49.20


De opvallende vrachtwagen van de Trophy Tour brengt niet alleen de originele KNVB Beker mee: ook vinden er diverse activiteiten plaats, zoals een schiet & win-spel, waarmee je kans maakt op een traditionele TOTO KNVB Bekerbadjas. Unieke memorabilia van het oudste voetbaltoernooi van Nederland, zoals ballen, mooie fotografie en historische videobeelden, ontbreken natuurlijk niet in de truck.

Rugdekking
In elke speelstad organiseert de KNVB in samenwerking met TOTO ook zogenoemde 'Rugdekking-sessies' voor spelers van amateurclubs uit de regio. In deze sessies krijgen voetballers uitleg over de risico's van gokken en tips over het creëren van een veilige omgeving voor deelnemers aan sportweddenschappen.