Bezoekersinformatie voor Ajax-thuis: Abe Lenstra stadion uitverkocht

09 februari 2024 13:24

Zondagmiddag om 14.30 uur staat de thuiswedstrijd tegen Ajax op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 13.00 uur, open. Het Abe Lenstra stadion is uitverkocht voor deze krachtmeting. Wil je niets missen, vertrek dan op tijd vanaf huis.

28102023313923 DSC 1732 (1)


Rijd samen naar het Abe Lenstra stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Daarom lanceren we, in samenwerking met Slinger, een platform dat samen rijden mogelijk maakt.


Wegwerkzaamheden

Het stadion is uitverkocht, wat betekent dat het ook op de weg drukker kan zijn dan normaal. Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


P4 niet bereikbaar via Stadionweg
Bij de thuiswedstrijd tegen Ajax is P4 niet bereikbaar via de Stadionweg. In- en uitrijden kan bij deze twee thuisduels via de Atalantastraat.

Plattegrond


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


sc Heerenveen roept op: gooi plastic bekers in de oranje containers
Laten we samen zorgen voor een schoon Abe Lenstra stadion! sc Heerenveen roept supporters vanaf zondag op om plastic bekers te scheiden van ander afval. Is je plastic beker leeg? Gooi deze dan in de oranje containers. De ingezamelde plastic bekers worden gerecycled. Al het overige afval, zoals patatbakjes en kartonnen koffiebekers, kan in de zwarte restafvalbakken. 

It Pompebledsje
Traditiegetrouw wordt zondagmiddag It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Amsterdammers. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.