Bezoekersinformatie voor duel met FC Twente: minuut stilte voor de wedstrijd

02 april 2024 12:20

Woensdagavond om 21.00 uur staat het thuisduel met FC Twente op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 19.30 uur, open. Voorafgaand aan de ontmoeting met de Enschedeërs zal worden stilgestaan bij het overlijden van Hermina van Dijk middels een minuut stilte. 

11022024316671 DSC 4931


P4 niet bereikbaar via Stadionweg
Bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente is P4 niet bereikbaar via de Stadionweg. In- en uitrijden kan bij deze twee thuisduels via de Atalantastraat.

Plattegrond


Rijd samen naar het Abe Lenstra stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Slinger maakt samen rijden mogelijk.


Wegwerkzaamheden

Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


Korting in de Feanstore
Heb jij het jubileumshirt al? sc Heerenveen speelt dertig jaar onafgebroken in de Eredivisie. Die mijlpaal is de inspiratie voor het jubileumshirt van dit seizoen. Het rode shirt, met blauwe en witte accenten is een ode aan het uitshirt van het seizoen 1993/1994. Destijds promoveerden de Friezen naar het hoogste niveau van Nederland. Op het tenue is vijftig procent korting. Maar er zijn meer artikelen in de sale! Ook de training-, presentatiecollectie en alle jassen zijn vanaf vandaag te verkrijgen voor vijftig procent korting. Scoor je artikelen in de Feanstore bij het stadion of online!

Lujy0zak
Klik op de afbeelding om naar de online Feanstore


It Pompebledsje
Traditiegetrouw wordt It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Tukkers. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.

sc Heerenveen roept op: gooi plastic bekers in de oranje containers
Laten we samen zorgen voor een schoon Abe Lenstra stadion! sc Heerenveen roept supporters op om plastic bekers te scheiden van ander afval. Is je plastic beker leeg? Gooi deze dan in de oranje containers. De ingezamelde plastic bekers worden gerecycled. Al het overige afval, zoals patatbakjes en kartonnen koffiebekers, kan in de zwarte restafvalbakken.