Bezoekersinformatie voor KiKa-wedstrijd tegen FC Utrecht

05 april 2024 14:19

Zondagavond om 20.00 uur staat het thuisduel met FC Utrecht op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 18.30 uur, open. Het wordt sowieso een bijzonder duel: sc Heerenveen speelt niet in het traditionele pompeblêdenshirt, maar in een speciaal KiKa-tenue.

03042024318403 DSC 0587


Collecte rond de wedstrijd

Om geld op te halen voor KiKa wordt er zondag rondom de wedstrijd gecollecteerd. Met de opbrengt kan de stichting nieuw wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker financieren. Doneren kan ook hier.

KiKa-tenue verkrijgbaar in de Feanstore
Waar vorig seizoen tegen FC Emmen werd gekozen voor een oranje shirt, is bij de KiKa-wedstrijd van dit seizoen gekozen voor een wit tenue. De tenues zijn momenteel ook verkrijgbaar in de Feanstore, zowel online als echt in de winkel. De opbrengst van de verkoop gaat naar KiKa.

Kika Websitebericht
Klik op de afbeelding om naar de online Feanstore te gaan


Wedstrijdshirts worden geveild
Om de KiKa-shirts nog specialer te maken, zijn op de achterkant niet de gebruikelijke spelersnamen te zien. Op de rug staan namen van kinderen die in aanraking zijn gekomen met kanker. Enkele namen van kinderen komen uit de directe omgeving van spelers uit de selectie. De wedstrijd gedragen shirts worden na afloop van het duel geveild. Ook hiervan gaat de opbrengst naar het goede doel. Houd de sociale media-kanalen in de gaten om te kijken wanneer je mee kan bieden.

Rijd samen naar het Abe Lenstra stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Slinger maakt samen rijden mogelijk.


P4 niet bereikbaar via Stadionweg
Bij de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht is P4 niet bereikbaar via de Stadionweg. In- en uitrijden kan bij dit duel via de Atalantastraat.

Plattegrond


Wegwerkzaamheden

Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


It Pompebledsje
Traditiegetrouw wordt It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Domstedelingen. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.

sc Heerenveen roept op: gooi plastic bekers in de oranje containers
Laten we samen zorgen voor een schoon Abe Lenstra stadion! sc Heerenveen roept supporters op om plastic bekers te scheiden van ander afval. Is je plastic beker leeg? Gooi deze dan in de oranje containers. De ingezamelde plastic bekers worden gerecycled. Al het overige afval, zoals patatbakjes en kartonnen koffiebekers, kan in de zwarte restafvalbakken.