Bezoekersinformatie voor PEC-thuis: kidsplein en korting in de winkel

01 maart 2024 11:06

Zondagmiddag om 14.30 uur staat het thuisduel met PEC Zwolle op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 13.00 uur, open. Vanaf dat moment is ook het Kidsplein open bij Ingang T, waar kinderen onder andere lekker kunnen voetballen voor de wedstrijd begint.

11022024316487 DSC 3494

Korting in de Feanstore
Heb jij het jubileumshirt al? sc Heerenveen speelt dertig jaar onafgebroken in de Eredivisie. Die mijlpaal is de inspiratie voor het jubileumshirt van dit seizoen. Het rode shirt, met blauwe en witte accenten is een ode aan het uitshirt van het seizoen 1993/1994. Destijds promoveerden de Friezen naar het hoogste niveau van Nederland. Op het tenue is dertig procent korting. Maar er zijn meer artikelen in de sale! Ook trainingsshirts, -broeken, sweaters en regenjassen zijn sinds deze week te verkrijgen met 25% korting. Scoor je artikelen in de Feanstore bij het stadion of online!

BANNER WEBSITE
Klik op de afbeelding om naar de online Feanstore


Wegwerkzaamheden

Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Rijd samen naar het Abe Lenstra stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Slinger maakt samen rijden mogelijk.


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


It Pompebledsje
Traditiegetrouw wordt zondagmiddag It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Zwollenaren. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.

sc Heerenveen roept op: gooi plastic bekers in de oranje containers
Laten we samen zorgen voor een schoon Abe Lenstra stadion! sc Heerenveen roept supporters op om plastic bekers te scheiden van ander afval. Is je plastic beker leeg? Gooi deze dan in de oranje containers. De ingezamelde plastic bekers worden gerecycled. Al het overige afval, zoals patatbakjes en kartonnen koffiebekers, kan in de zwarte restafvalbakken.