Bezoekersinformatie voor thuisduel met Vitesse: kom in het blauw naar het Abe Lenstra stadion

10 mei 2024 08:48

Zondagmiddag om 14.30 uur staat het thuisduel met Vitesse op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 13.00 uur, open. Nieuw Noord roept alle supporters op om in het thuisshirt of in het blauw te komen. Doe je mee?

One Nil Sc Heerenveen 039 (Melvinwinkeler.Nl)

 

Afscheid van vertrekkers
Na afloop van de wedstrijd worden de vertrekkende spelers én Kees van Wonderen nog even in het zonnetje gezet op het veld. Voor hen is het de laatste thuiswedstrijd voor sc Heerenveen.

Pilot: volg de wedstrijd met live commentaar

sc Heerenveen wil een nieuwe manier van live verslag testen. Zo kan iedereen de wedstrijd van de club volgen, of je nou in het stadion zit of niet. Luister je mee? Ben je op vakantie, thuis of op de tribune; overal word jij op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op het veld. Vijf minuten voorafgaand aan de aftrap, om 14.25 uur, begint de uitzending. Heb je meegeluisterd? Vul dan na afloop hier de enquête in!


Houd rekening met files
Het stadion is goedgevuld en in combinatie met ernstige verkeershinder door wegafsluitingen, adviseren we iedereen om ruim op tijd naar het Abe Lenstra stadion te komen. Plan je reis zorgvuldig. Kijk voor meer informatie hier. Let op: naast de wegwerkzaamheden is ook de Nieuwstraat afgesloten door een supportersfeest bij café de Skoffel.

Rijd samen naar het Abe Lenstra stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Slinger maakt samen rijden mogelijk.


P4 niet bereikbaar via Stadionweg
Bij de thuiswedstrijd tegen Vitesse is P4 niet bereikbaar via de Stadionweg. In- en uitrijden kan bij dit duel via de Atalantastraat.

Plattegrond


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


Korting in de Feanstore
Heb jij het jubileumshirt al? sc Heerenveen speelt dertig jaar onafgebroken in de Eredivisie. Die mijlpaal is de inspiratie voor het jubileumshirt van dit seizoen. Op het tenue is vijftig procent korting. Maar er zijn meer artikelen in de sale! Ook de training-, presentatiecollectie en alle jassen zijn vanaf vandaag te verkrijgen voor vijftig procent korting. Scoor je artikelen in de Feanstore bij het stadion of online!

Lujy0zak
Klik op de afbeelding om naar de online Feanstore


It Pompebledsje
Traditiegetrouw wordt It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Arnhemmers. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.

sc Heerenveen roept op: gooi plastic bekers in de oranje containers
Laten we samen zorgen voor een schoon Abe Lenstra stadion! sc Heerenveen roept supporters op om plastic bekers te scheiden van ander afval. Is je plastic beker leeg? Gooi deze dan in de oranje containers. De ingezamelde plastic bekers worden gerecycled. Al het overige afval, zoals patatbakjes en kartonnen koffiebekers, kan in de zwarte restafvalbakken.