Familietarief bij PEC-thuis uitverkocht; reguliere kaartverkoop gaat door

28 februari 2024 09:16

Wij zijn een familieclub, waarbij de liefde voor sc Heerenveen van generatie op generatie wordt overgedragen. Daarom hadden we speciaal voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een voordelig familietarief. Deze actie is inmiddels helemaal uitverkocht!

07102023313627 DSC 2640 (1)


Kinderen tot en met twaalf jaar konden voor tien euro een omwisselbiljet kopen voor de vakken 425 tot en met 429, terwijl iedereen vanaf dertien jaar vijftien euro betaalde. Het speciale tarief ging enkel in als er bij de bestelling een kind tot en met twaalf jaar zit. Wilde een supporter die dertien jaar of ouder is alleen voor zichzelf een kaartje kopen, dan betaalde hij of zij de reguliere ticketprijs.

Gratis goodiebag
Kinderen die middels het speciale tarief een kaart hebben, krijgen op de wedstrijddag ook een gratis goodiebag van de kidsclub van sc Heerenveen. Heb jij kaarten besteld, dan ontvang je een omwisselbiljet voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Op de wedstrijddag wissel je deze bij Ingang T van het Abe Lenstra stadion om voor de toegangskaarten. Hier zal ook de goodiebag gegeven worden.

Reguliere kaartverkoop loopt door
Reguliere kaarten zijn nog wel te verkrijgen voor het duel met PEC Zwolle. Wil jij zondagmiddag op de tribune plaatsnemen, bestel dan hieronder je toegangskaart.