Om Utens: Tjoe-A-On met Indonesië Onder 23 op pad

25 april 2024 15:14

sc Heerenveen won zondagmiddag van Heracles Almelo, maar lang de tijd om na te genieten was er niet voor Nathan Tjoe-A-On. De door sc Heerenveen gehuurde vleugelverdediger stapte snel in het vliegtuig voor een extra interlandperiode. Hij speelt met Indonesië Onder 23 drie wedstrijden. Hier volg je de verrichtingen van hem.

Tjoe A On 1

25 april, 15.05 uur:
sc Heerenveen speelt vandaag tegen PSV, maar ook voor Nathan Tjoe-A-On is het matchday! De vleugelverdediger van de Friese club speelt vandaag tegen Zuid-Korea op de Azië Cup. Om 19.30 uur begint de kwartfinale.

NATHANI INSTA

23 april, 22.00 uur:
Tjoe-A-On ging na de groepsfase terug naar Heerenveen, maar de verdediger is nu toch weer richting Qatar gevlogen. Voor Indonesië staat donderdagavond de kwartfinale op de Azië Cup Onder 23 op het programma. Zuid-Korea is de tegenstander.

21 april, 20.02 uur:
Tjoe-A-On heeft zich met Indonesië geplaatst voor de knock-outfase van de Azië Cup. De ploeg eindigde als tweede in de poule met zes punten uit drie wedstrijden. Vandaag werd Jordanië verslagen met 1-4. Voor rusten scoorde Merah Putih tweemaal en ook na de pauze was het tweemaal raak voor de rood-witten. De tegenstander scoorde tien minuten voor tijd de 1-3, maar spannend werd het dus niet meer.

18 april, 17.03 uur:
Waar Thoe-A-On normaliter als verdediger speelt, werd hij vandaag bij de Indonesische ploeg opgesteld als middenvelder. Op die positie bleek hij goud waard te zijn, want hij gaf tegen Australië de assist bij het enige doelpunt van de wedstrijd. Op slag van rust kreeg hij de bal bij Komang Teguh, die de kans afmaakte.

15 april, 20.00 uur:
Tjoe-A-On heeft de eerste wedstrijd met Indonesië Onder 23 verloren. Gastland Qatar won het eerste groepsduel met 2-0. In de blessuretijd scoorde de thuisploeg uit een strafschop de openingstreffer. Aan het begin van de tweede helft moest Indonesië verder met tien man na een rode kaart, waarna de verdediger van sc Heerenveen binnen de lijnen kwam. Met de linksback in het veld lukte het de Qatarezen om nogmaals te scoren. Indonesië eindigde met negen man, want in de 96e minuut pakte de ploeg nog een rode kaart.

15 april, 16.45 uur:
Tjoe-A-On kwam gisteren nog als invaller binnen de lijnen in Erve Asito, maar vandaag staat hij in Doha in het Jassim Bin Hamadstadion. Qatar Onder 23 is de tegenstander. Vervolgens speelt de nationale ploeg donderdag ook nog tegen Australië en zondag tegen Jordanië.