Voetbal Geeft Prijs: stem op sc Heerenveen

29 april 2024 11:00

sc Heerenveen is samen met negen andere eredivisieclubs genomineerd voor de Voetbal Geeft Prijs van de Vriendenloterij. De winnaar van deze prijs krijgt een bedrag van 50.000 euro om dit maatschappelijke project te realiseren. Met de Voetbal Geeft Prijs daagt de VriendenLoterij jaarlijks alle eredivisieclubs uit om een vernieuwend en impactvol maatschappelijk project op te zetten.

VIETBALGEEFTPRIJS


sc Heerenveen Skoalletour

Bij de Skoalletour gaat sc Heerenveen langs de scholen om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met maatschappelijke thema's. Bij elk schoolbezoek worden drie thema's behandeld tijdens zowel het ochtend- als het middagprogramma, afgestemd op het kennis- en denkniveau van de verschillende leeftijdsgroepen. De dag begint met een gezamenlijke opening, inclusief een opwarmingsroutine met de mascotte en een videoboodschap van een speler.

Als doel heeft de club om te zorgen dat kinderen meer leren over genoeg bewegen en gezond leven. Daarnaast wil sc Heerenveen kinderen motiveren en inspireren om zelf meer te gaan sporten en meer in contact te komen met elkaar.

Over Voetbal Geeft
De Voetbal Geeft Prijs is een initiatief van de VriendenLoterij, in samenwerking met de Eredivisie CV en ESPN. Met deze competitie krijgen alle clubs de kans om een vernieuwend maatschappelijk project te realiseren en zo bij te dragen aan een gezonde en sterke samenleving.