PSV - sc Heerenveen
24 november, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Contract Sinkgraven verlengd tot 2017

Gepubliceerd op 28 maart 2014 13:45
Contract Sinkgraven verlengd tot 2017

sc Heerenveen heeft het contract met Daley Sinkgraven opengebroken en verlengd tot 2017. Ook heeft de club een optie bedongen voor nog eens twee jaar. De talentvolle middenvelder doorliep de gehele jeugdopleiding van sc Heerenveen en debuteerde dit seizoen vlak na de winterstop in het thuisduel tegen Roda JC in het eerste elftal van trainer Marco van Basten.

Nog maar anderhalf jaar geleden tekende Sinkgraven zijn eerste contract bij sc Heerenveen, dat afliep in 2015. De jeugdinternational van Oranje-19 kiest tussentijds bewust voor een langer verblijf in Friesland.

,,Ik heb niet getwijfeld om mijn contract te verlengen”, vertelt de middenvelder. ,,Toen ik na het wintertrainingskamp de eerste signalen hoorde dat mijn contract mogelijk verlengd ging worden, was ik meteen positief. Ik wil hier graag langer blijven, want ik heb het erg naar mijn zin en ik krijg nu de kans om in het eerste team te spelen. Redenen om weg te gaan heb ik niet. Het gaat goed met me, maar voor mijn gevoel ben ik nog niet zo ver om al na te denken over een stap hogerop.”

Eerst maar eens in de basis komen, vindt Sinkgraven. ,,Dat is inderdaad mijn eerste doel. Ook wil ik belangrijk worden voor het team.” Uit het vernieuwde contract proeft hij het nodige vertrouwen. ,,Het openbreken van mijn contract geeft aan dat de club het in me ziet zitten. Dat is mooi. Ik wil me bij Heerenveen door ontwikkelen.”