Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Elf spelers opgeroepen voor nationale selecties

Gepubliceerd op 19 maart 2018 15:02
Elf spelers opgeroepen voor nationale selecties

Elf spelers van sc Heerenveen komen deze week in actie voor een nationaal (jeugd)elftal. Martin Ødegaard, Reza Ghoochannejhad, Marco Rojas en Arber Zeneli zijn opgeroepen voor het A-elftal van hun land.

Trevor Doornbusch is samen met Kik Pierie opgenomen in de nationale selectie van Nederland Onder 19. Zij spelen drie EK kwalificatiewedstrijden. Tegenstanders zijn Noorwegen, Schotland en Duitsland.

Pelle van Amersfoort, Denzel Dumfries en Michel Vlap zitten in de selectie van Jong Oranje. Zij nemen het op tegen respectievelijk België (vriendschappelijk) en Andorra (EK-kwalificatie).

22102017233340_FPH3696

Emil Frederiksen is opgeroepen voor Denemarken Onder 18. De middenvelder van sc Heerenveen Onder 19 speelt met zijn land tweemaal vriendschappelijk tegen Tsjechië.

Een andere Scandinavische jeugdinternational van sc Heerenveen is Morten Thorsby. De Noor is opgeroepen voor Noorwegen Onder 21, waarmee hij het opneemt tegen Italië (vriendschappelijk) en Israël (EK-kwalificatie).

Martin Ødegaard is wel opgeroepen voor de A-ploeg van Noorwegen. De huurling van Real Madrid speelt twee vriendschappelijke wedstrijden. Australië en Albanie zijn de tegenstanders.

Arber Zeneli reist met zijn teamgenoten van Kosovo naar Parijs, waar vriendschappelijk gespeeld wordt tegen Madagaskar en Burkina Faso. Ook Marco Rojas hoeft geen lange reis te maken. De international van Nieuw-Zeeland speelt vriendschappelijk met zijn land in Spanje tegen Canada.

Tot slot komt ook Reza Ghoochannejhad in actie. De spits van Iran speelt vriendschappelijke wedstrijden in Oostenrijk tegen Tunesië en Algerije.

EXCELSIOR-UIT-ZENELI