sc Heerenveen - FC Utrecht
22 september, 12:15 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Meer informatie en restricties kaartverkoop sc Heerenveen - Feyenoord

Gepubliceerd op 25 juli 2018 11:00
Meer informatie en restricties kaartverkoop sc Heerenveen - Feyenoord

Seizoenkaarthouders kunnen vier extra kaarten bijkopen voor het thuisduel tegen Feyenoord op zondag 11 augustus 2019 (14.30 uur), voor de eigen tribune en omliggende vakken. Kijk hier voor welke vakken jij kunt bijkopen.

Iedereen, jong en oud, moet op een plezierige wijze van onze wedstrijden kunnen genieten en zich veilig voelen. Voor de kaartverkoop omtrent het duel tegen Feyenoord geldt een aantal restricties naar aanleiding van de wedstrijden van afgelopen seizoenen. Clubkaarthouders kunnen één kaart per clubkaart kopen. Let op: Op de wedstrijddag vindt er geen kaartverkoop plaats bij de stadionkassa’s.

Verkoop

Iedere seizoenkaarthouder krijgt de mogelijkheid om als eerste vier extra kaarten bij te kopen. Door seizoenkaarthouders vrienden, familie of kennissen mee te laten nemen naar deze wedstrijd, denken wij een passende oplossing te hebben gevonden waarbij veiligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Immers, seizoenkaarthouders kunnen nu de eigen tribune en omliggende vakken vullen. Wij maken ook onderscheid tussen het aantal kaarten dat seizoen- en clubkaarthouders kunnen (bij)kopen.

Restricties

Beperkingen bijkopen: seizoenkaarthouders kunnen extra kaarten bijkopen voor eigen en omliggende vakken.

Scan clubkaarthouders: we zetten clubkaart aanvragen uit de regio Rotterdam in de wacht. Daarnaast wordt ook het bestaande bestand met clubkaarthouders vooraf gescand op aankoopgedrag. Mocht blijken dat er alleen voor Feyenoord wordt aangekocht, dan wordt de clubkaart geblokkeerd. Uiteraard gaan wij ervan uit dat iedereen met goede bedoelingen naar het Abe Lenstra stadion komt om een fantastische voetbalmiddag te beleven.

De vakken naast het uitvak worden voor een deel uit de actieve verkoop gehaald. Deze vakken zullen door de club zelf worden ingevuld met aanvragen.

sc Heerenveen denkt op deze manier een passende oplossing te hebben tegen de aanwezigheid van provocerende uitsupporters in de thuisvakken.

Zwarthandel

Alleen MijnHeerenveen, de officiële app en de Feansjop zijn officiële verkoopkanalen. Het is niet toegestaan om tickets, buiten de privésfeer, aan te bieden, (door) te verkopen en/of af te geven. Bij tickets die worden aangeboden via andere ticketwebsites, maar ook bijvoorbeeld op marktplaats, is er sprake van zwarthandel. Deze tickets worden geblokkeerd en bieden geen toegang tot het stadion. De seizoenkaarthouder die deze tickets oorspronkelijk heeft gekocht ontvangt eveneens een landelijk stadionverbod.

Kaartverkoop Feyenoord-supporters

De kaartverkoop voor Feyenoord-supporters voor het uitvak verloopt uitsluitend via Feyenoord. Wij zullen op voorhand geen Feyenoord-supporters weren van thuisvakken. Wel zullen wij actief aandacht vragen voor supportersbeleving in ons Abe Lenstra stadion, zo ook voor zichtbare clubuitingen van de bezoekende club. Wij zullen strikt optreden tegen gedragingen die niet binnen onze gastvrijheid passen. Dit op alle tribunes, ook de hoofdtribune.   

sc Heerenveen hecht veel waarde aan gastvrijheid en toegankelijkheid, waarbij gedrag uiteraard leidend is. Aan die waarden houdt de club vast, omdat wij van mening zijn dat je voetbal op een respectvolle wijze met elkaar moet kunnen beleven. Uiteraard mag het nooit doorslaan, zodat het leidt tot een onprettig gevoel in ons stadion.

Laten we er samen een mooi voetbalfeest van maken!