Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

KiKa-stoelen bezet door Nobel Vermogensbeheer N.V.

Gepubliceerd op 25 november 2016 09:45
KiKa-stoelen bezet door Nobel Vermogensbeheer N.V.

Bij de wedstrijd tegen Ajax wordt het elftal KiKa-stoelen afgenomen door Nobel Vermogensbeheer N.V. De gehele opbrengst hiervan komt ten behoeve van het goede doel.

Nobel Vermogensbeheer N.V. ondersteunt al jaren KiKa Kinderenkankervrij. Bijvoorbeeld door middel van donaties, deelname aan evenementen en door op Kika veilingen bepaalde kavels te kopen. Directeur Bart Tishauser is zelf ambassadeur van Kika en heeft o.a. een aantal keer de marathon van New York en Berlijn voor Kika gelopen. ‘Het is voor ons als bedrijf vanzelfsprekend dat wij het streven van KiKa, om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten, ondersteunen', vertelt Tishauser. 'Daar is veel kostbaar onderzoek voor nodig en daaraan willen we als bedrijf graag bijdragen.’

Nobel

Nobel Vermogensbeheer is een onafhankelijke vermogensbeheerder met een landelijke cliënten basis. Voor haar cliënten is het ook duidelijk, dat het bedrijf een sociaal gezicht heeft door ondersteuning van een goed doel zoals Kika Kinderenkankervrij. Op de dit jaar georganiseerde Kika Golfdag, heeft Nobel Vermogensbeheer de KiKa stoelen gekocht, die door sc Heerenveen beschikbaar zijn gesteld. Een mooie combinatie van sportiviteit, bewustzijn en sociale betrokkenheid.

Heeft u ook interesse in de KiKa stoelen? Neem dan contact op met