Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

KiKa-stoelen bezet door Health2Work

Gepubliceerd op 16 maart 2017 10:15
KiKa-stoelen bezet door Health2Work

Bij de wedstrijd tegen Feyenoord wordt het elftal KiKa-stoelen afgenomen door Healt2Work. De gehele opbrengst hiervan komt ten behoeve van het goede doel. Health2Work heeft niet alleen hart voor de werkomgeving, maar ook een groot hart voor het goede doel KiKa. Daarom ondersteunt Health2Work KiKa en neemt zij de KiKa-stoelen af bij sc-Heerenveen Feyenoord. Vorig jaar hebben ze de stoelen afgenomen bij de Friese derby.

KiKa heeft één belangrijk doel: de genezingskans voor kinderen met kanker vergroten naar 95% in 2025. ''Dit kunnen we waarmaken door ons hier met z’n allen voor in te zetten. Wij dragen ons steentje hier graag aan bij'', vertelt Douwe Jan Boersma, algemeen directeur van Health2Work.

Wij geloven bij Health2Work dat een gezonde (werk)omgeving de wereld verbetert, omdat mensen met meer plezier en voldoening kunnen werken en in het leven staan. Dit maakt mensen gelukkig en duurzaam inzetbaar. Daarom is het ook belangrijk dat een stichting als KiKa ondersteuning krijgt; we creëren met z’n allen de mogelijkheid voor onderzoek om de genezingskans voor kinderen met kanker te vergroten.

www.health2work.nl

health2work-logo-a