Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

Larsson lijkt tijdig fit voor Noordelijke derby

Gepubliceerd op 11 oktober 2016 15:00
Larsson lijkt tijdig fit voor Noordelijke derby

Goed nieuws voor sc Heerenveen. Sam Larsson lijkt op tijd fit voor het treffen met FC Groningen van komende zaterdag. De Zweed viel in het thuisduel tegen PSV uit met liesklachten en haakte daardoor af voor de interlands van Zweden tegen Luxemburg en Bulgarije.

De vleugelspeler van sc Heerenveen verbleef vorige week in Zweden, waar hij aan zijn blessure behandeld is. Larsson meldde zich maandag weer in Friesland. ,,Sam heeft maandag aangepast getraind, maar voegt zich vandaag weer bij de groep,’’ vertelt fysiotherapeut Erik ten Voorde. ,,Als de situatie niet verandert, is er een goede kans dat hij inzetbaar is tegen Groningen.’’

Simon Thern is al een paar dagen ziek. Het is onduidelijk hoe lang het herstel van de Zweedse middenvelder nog vergt. Caner Cavlan viel vorige week in het oefenduel van het beloftenteam tegen Schalke’04 uit met een enkelblessure, maar traint inmiddels weer volop mee met de groep. Mitchell Te Vrede is volledig hersteld van zijn begin augustus opgelopen knieblessure.