Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Met eigen touringcar naar de thuiswedstrijden tegen gereduceerd tarief

Gepubliceerd op 7 september 2018 11:45
Met eigen touringcar naar de thuiswedstrijden tegen gereduceerd tarief

Met ingang van seizoen 2018-2019 is een nieuwe sponsorovereenkomst met Arriva gesloten. Voor onze seizoenkaarthouders, sponsoren en clubkaarthouders is een mooie actie uitgewerkt. Voortaan kun je op de wedstrijddag, tegen gereduceerd tarief, een 50-persoons-touringcar huren voor het vervoer van en naar het Abe Lenstra stadion.

Kosten

Vertrek je binnen Friesland, dan betaal je € 450,- inclusief btw. Bij een volle bus betaal je dus slechts € 9,- per persoon. Ligt je vertrekpunt buiten Friesland, met een maximum van 100 kilometer vanaf Heerenveen, dan betaal je € 600,- inclusief btw (€ 12,- persoon). Je kunt dus nu samen met je mede-supporters vanuit je eigen stad, dorp of voetbalclub naar de thuiswedstrijden van sc Heerenveen. Stap in en beleef een fantastische avond in het Abe Lenstra stadion.

Reistijden

De touringcar komt een half uur voor de wedstrijd aan bij het Abe Lenstra stadion en vertrekt een half uur na de wedstrijd. Extra reisafstand of extra uren worden aanvullend in rekening gebracht (€ 70,- inclusief btw per uur). Afhankelijk van de beschikbaarheid en locatie is het tegen meerprijs mogelijk de spelersbus te huren. Let wel, deze bus heeft 38 zitplaatsen.

Huur een bus

Wil je gebruik maken van dit mooie aanbod, vul dan het aanvraagformulier in op sc-heerenveen.nl/arriva. Let op: de aanvraag dient uiterlijk drie werkdagen voor de wedstrijddag te worden gedaan. Arriva neemt vervolgens rechtstreeks contact op voor de verdere afhandeling (vertrektijd, tussenstops, huisregels etc) en facturatie.