Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Popov en Henrique raken basisplek kwijt

Gepubliceerd op 26 februari 2010 12:47
Popov en Henrique raken basisplek kwijt

Jan Everse lijkt zijn basiself te gaan wijzigen voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Belangrijkste ‘slachtoffers’ zijn Goran Popov en Paulo Henrique. De Macedoniër en de Braziliaan mogen zaterdagavond op de bank plaatsnemen. Michal Papadopulos en Michael Dingsdag keren tegen Heracles Almelo terug in de basis bij sc Heerenveen.

Goran Popov start tegen Heracles Almelo niet in de basis.
Goran Popov start tegen Heracles Almelo niet in de basis.

De foutjes in de recente ontmoetingen tegen Ajax en RKC Waalwijk breken Goran Popov op. Hoewel Everse nog een slag om de arm hield, wees de training vanochtend anders uit. Er was geen hesje voor de Macedoniër die Michel Breuer zijn plaats aan de linkerkant zag innemen.

Ook Paulo Henrique verschijnt tegen Heracles Almelo niet aan de aftrap. De Braziliaan verliest zijn plaats aan Michal Papadopulos. Bij sc Heerenveen ontbreken naast de geschorste Grindheim doelman Brian Vandenbussche en middenvelder Michal Svec vanwege blessures. Mika Väyrynen zit voor het eerst dit jaar weer bij de wedstrijdselectie van de Friese club.

Voor Geert Arend Roorda komt de ontmoeting met de club van trainer Gertjan Verbeek nog te vroeg. Jan Everse denkt dat de middenvelder nog enkele weken nodig heeft voor hij weer aan kan sluiten bij de wedstrijdselectie.

Vermoedelijke opstelling: Doel: Lejsal. Verdediging: Janmaat, Bak-Nielsen, Dingsdag, Breuer. Middenveld: Beerens, Haglund, Elm, Djuricic. Aanval: Sibon, Papadopulos.

Later meer.