Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

Rabobank verlengt Business Partnership tot 2020

Gepubliceerd op 17 juli 2017 12:00
Rabobank verlengt Business Partnership tot 2020

sc Heerenveen en Rabobank hebben hun partnership verlengd met drie jaar. De vijf Friese Rabobanken blijven gezamenlijk in ieder geval tot 2020 als Business Partner betrokken bij de Friese voetbalclub. Deze week ondertekenden beide partijen de driejarige overeenkomst.

Trouwe sponsor

De Rabobank is al sinds 1984 trouwe sponsor van sc Heerenveen en heeft de club zien groeien naar een subtopper in de Eredivisie. Vijf Friese Rabobanken blijven ook de komende jaren verbonden aan sc Heerenveen als strategisch partner. Net als voorgaande jaren heeft de samenwerking een sterk regionaal karakter.

Rabobank Talentendagen

De komende jaren staat de jeugd centraal binnen het nieuwe partnership. Zo is Rabobank sinds dit jaar naamgever van de Rabobank Talentendagen. ‘Wij erkennen het belang van sport voor de jeugd en willen dit middels de Talentendagen benadrukken’, zegt Rients Schuddebeurs, directievoorzitter Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. ‘Alle kinderen kunnen meedoen aan de Talentendagen en kunnen zich hierdoor zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal ontwikkelen’. Ook zullen er clinics door sc Heerenveen georganiseerd worden voor de eigen regio.

FPH7967

Banking for Food visie uitdragen

Door de groeiende bevolking zal de vraag naar voedsel enorm toenemen. Als internationaal leidende bank in food en agri is de Rabobank vastbesloten om bij te dragen aan oplossingen hiervoor: Banking for Food noemt de bank dat. De Friese Rabobanken hebben daarom haar zakenloge volledig ingericht met duurzame materialen en het thema (gezonde) voeding komt er volledig terug. Op die manier gaat de bank het gesprek aan met haar gasten en delen zij hun kennis en netwerk rondom dit thema.

Ambitieus en betrokken

Algemeen directeur Luuc Eisenga toonde zich vandaag ingenomen met de nieuwe sponsorovereenkomst. ‘Het is mooi dat Rabobank, die al zo lang aan sc Heerenveen verbonden is, in ieder geval tot 2020 bij wil dragen aan het realiseren van onze doelen. De Rabobank is net als wij ambitieus, betrokken in de regio, innovatief, maar houden ook vast aan traditie. We zijn trots dat de Rabobank samen met ons de schouders eronder wil zetten de komende jaren.’’